Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czy w BattleField Play4Free będzie kiedyś Javeline?

wencek99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pytam tak z ciekawości ponieważ Javeline bardzo mi się spodobało z BF3 i jestem ciekaw czy będzie :) jak myślicie?

Opublikowano

no nie wiem dla jakiej klasy miało by to być bo inżynier to ma tego że sam nie wiem co do eq dawać mnie bardziej interesuje kiedy ędzie ranking ile ktoś ma hedów zwycięstw itp

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Pewnie dali by to dla inżyniera ale mi już zaczyna brakować miejsca w eq. Jak dla mnie mogli by dodać igłe dla inżyniera, AA12 ( shotgun niby jak usas 12 ale mogli by dać go z większym magazynkiem ) i G18. Mogli by też wprowadzić ulepszenia dla shotgunów i pistoletów i więcej rodzajów noży np. do rzucania :) .

Opublikowano

no przydało by sie pare rzeczy z bf3 moim zdaniem mapki mogły by byc wieksze fajnie by było jak by dało sie niszczyć budynki :D

Opublikowano

Ta fajnie by było jak można by niszczyć budynki to już gra miałaby większe wymagania.

Oni co tydzień teraz dodają inną broń dla każdej klasy famas,pdw-r,l96a1,pp-19 i inne ale mogli by javelina dać do zestrzeliwania odrzutowców i helikopterów, ponieważ nawet jak się namierzy apacha z tracer dat i strzeli z rpg to raczej i tak nie trafisz ^^.

Opublikowano

no rzadko z rpg idze zbic jakiegoś myśliwca ale mi z bostem a rpg się zdarzało ale to raczej czysty fart jak sie uda :D

Opublikowano

Powinni zrobić jakaś dużą mapkę z większa ilością heli i jetów. Była by jazda

Oraz mogli by jeszcze dodać mody typu każdy na każdego itp

Opublikowano

Zamiast dodawać bronie, ja uważam że powinni dodać kilka map oraz jakiś tryb gry :/

<span style="font-family: lucida sans unicode" ,="" 'lucida="" grande',="" sans-serif'="">Handluję tosterami, mikrofalówkami oraz wodą w proszku.

Opublikowano

Mogli by dodać kilka trybów gry np. deadmatch ( nie wiem jak to się pisze ), obrażenia od swoich ( denerwuje mnie jak ktoś mi wejdzie pod lufę ), moździerz, nowe kraje i zrobić dwie wersje gry taka jak jest i bardziej realistyczną dla mocniejszych komputerów.

Opublikowano

Właśnie powinna być wersja jak w need for speed wersja normalna i lepsza dla mocniejszych komputerów wtedy mogli by dodać lepszą grafikę no i przydało by się kilka nowych map :/ chociaż wiem, że zaprojektowanie ich i każdego ruchu postaci w danym miejscu jest trudne ale dla speców z EA powinno się to udać i robić mapki co 2 tygodnie jeszcze np. nowy tryb miał podobno zostać dodany i jest już gotowy gdzieś to czytałem podobno miał to być deathmatch jak pan u góry napisał ale nie pamiętam gdzie to wyczytałem jak znajdę dam znać.

Opublikowano

no tak ja sam korzystam z tej opcji w needforspeed mogli by zrobic tak w bfp4f :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...